Våra kampanjer.

Kampanj, erbjudande, deal of a lifetime - kärt barn har många namn. Det som alla bilar, delar eller serviceerbjudanden på denna sida har gemensamt är att de är prissatta för att du ska kunna göra en riktigt bra affär. Så välj och vraka nedan, och tveka inte att kontakta oss om det är något som är intressant, eller om du har någon ytterligare fråga.

Nya Hyundai Tucson N-Line

Fr. 274 900 kr
TPL:NAME

Nya Tucson N-Line får man när man tar allt som storsäljande SUV redan är - och adderar en rejäl nypa sportighet och attityd. Hyundai Tucson N-Line kommer med en diger lista tillbehör och tillvalsmöjligheter.

Läs mer Kontakta oss

Privatleasing by Hyundai

TPL:NAME

Vill du ha en ny bil utan lån och insats? Då är privatleasing hos oss lösningen för dig. Du leasar din nya bil i 36 månader och betalar varje månad en fast avgift. Smidigt och tryggt! Välj mellan någon av våra populära modeller - i10, i20, i30, Tucson eller KONA. Eller varför inte något av våra eldrivna alternativ - IONIQ plugin eller IONIQ electric.

Läs mer Kontakta oss

Nordic Edition - bilar byggda för oss med nordiskt klimat

TPL:NAME

Här uppe i kalla norden är vi ett speciellt folk som lever med ett speciellt klimat. För Hyundai är det självklart att man ska kunna leva med sin lika väl oavsett om det är sommar och sol eller snöslask och minusgrader. Av just denna anledningen så har man tagit fram Nordic Edition - särskilt för oss här uppe i norr.

Läs mer Kontakta oss

IONIQ Plug-In/IONIQ Electric

Spara 15 000 kr!
TPL:NAME

Nu finns möjlighet att spara extra pengar på Hyundai IONIQ Plug-in och Hyundai IONIQ Electric. Sällan har det varit mer rätt att köra klimatsmart!

Läs mer Kontakta oss

Privatleasing Hyundai IONIQ Electric

TPL:NAME

Stoppa pressarna! Detta måste vara det bästa privatleasingupplägget på marknaden! Du privatleasar en fullutrustad IONIQ Electric för endast 3 999 kr per månad. Då ingår vinterhjulen och du behöver inte binda upp dig längre tid än tolv månader. Oslagbart, om du frågar oss. Kampanjen rör ett begränsat antal bilar så det gäller att inte vänta för länge. Först till kvarn!

Läs mer Kontakta oss