Våra kampanjer.

Kampanj, erbjudande, deal of a lifetime - kärt barn har många namn. Det som alla bilar, delar eller serviceerbjudanden på denna sida har gemensamt är att de är prissatta för att du ska kunna göra en riktigt bra affär. Så välj och vraka nedan, och tveka inte att kontakta oss om det är något som är intressant, eller om du har någon ytterligare fråga.

IONIQ Plug-In Hybrid

Privatleasing fr. 3 695 kr/mån
TPL:NAME

Just nu finns möjlighet att få storsäljande Plugin-hybriden Hyundai IONIQ genom ett väldigt förmånligt privatleasingupplägg.

Läs mer Kontakta oss

Nya Hyundai Tucson N-Line

Fr. 274 900 kr
TPL:NAME

Nya Tucson N-Line får man när man tar allt som storsäljande SUV redan är - och adderar en rejäl nypa sportighet och attityd. Hyundai Tucson N-Line kommer med en diger lista tillbehör och tillvalsmöjligheter.

Läs mer Kontakta oss

Kampanjpriser på Originalservice!

fr. 1 895 kr
TPL:NAME

Vi servar alltid din bil enligt tillverkarens alla föreskrifter - just nu gör vi det dessutom till extra bra priser! Från 1 895 kr för Originalservice 6+ och rabatterade priser för Originalservice.

Läs mer Kontakta oss

IONIQ Plug-In/IONIQ Electric

Spara 15 000 kr!
TPL:NAME

Nu finns möjlighet att spara extra pengar på Hyundai IONIQ Plug-in och Hyundai IONIQ Electric. Sällan har det varit mer rätt att köra klimatsmart!

Läs mer Kontakta oss

Hyundai i30N Fastback

Fr. 299 900 kr
TPL:NAME

Nya i30 Fastback N är en sofistikerad vidareutveckling av den populära och högpresterande Hyundai N-modellen. Utvecklad i billaboratoriet i Namyang och finslipad på Nürburgring – så att alla 275 hk kan leverera optimal prestanda och unika köregenskaper. Kort sagt: Oöverträffad körglädje smaksatt med adrenalin.

Läs mer Kontakta oss