Våra kampanjer.

Kampanj, erbjudande, deal of a lifetime - kärt barn har många namn. Det som alla bilar, delar eller serviceerbjudanden på denna sida har gemensamt är att de är prissatta för att du ska kunna göra en riktigt bra affär. Så välj och vraka nedan, och tveka inte att kontakta oss om det är något som är intressant, eller om du har någon ytterligare fråga.

Privatleasing Hyundai IONIQ Electric

TPL:NAME

Stoppa pressarna! Detta måste vara det bästa privatleasingupplägget på marknaden! Du privatleasar en fullutrustad IONIQ Electric för endast 3 999 kr per månad. Då ingår vinterhjulen och du behöver inte binda upp dig längre tid än tolv månader. Oslagbart, om du frågar oss. Kampanjen rör ett begränsat antal bilar så det gäller att inte vänta för länge. Först till kvarn!

Läs mer Kontakta oss

Privatleasing hos Hyundai

TPL:NAME

Vill du ha en ny bil utan lån och insats? Då är privatleasing hos oss lösningen för dig. Du leasar din nya bil i 36 månader och betalar varje månad en fast avgift. Smidigt och tryggt! Välj mellan någon av våra populära modeller - i10, i20, i30, Tucson eller KONA. Eller varför inte något av våra eldrivna alternativ - IONIQ plugin eller IONIQ electric.

Läs mer Kontakta oss

Smart bil till lågt pris - Kampanj på i20

TPL:NAME

Hyundai i20 har en design, som drar till sig uppmärksamhet och beundrande blickar. Med många alternativa lösningar för personlig anpassning och smarta detaljer ser Hyundai i20 till att du kommer fram med stil. Just nu sparar du 29.000 kr på en riktigt välutrustad i20.

Läs mer Kontakta oss

Nordic Edition - bilar byggda för oss med nordiskt klimat

TPL:NAME

Här uppe i kalla norden är vi ett speciellt folk som lever med ett speciellt klimat. För Hyundai är det självklart att man ska kunna leva med sin lika väl oavsett om det är sommar och sol eller snöslask och minusgrader. Av just denna anledningen så har man tagit fram Nordic Edition - särskilt för oss här uppe i norr.

Läs mer Kontakta oss