Hyundai Center Stockholm är sedan 2017 Stockholms självklara Hyundai-anläggning med vår bas i Sätra.

Vi har här en helt nyrenoverad anläggning med försäljning av nya och begagnade bilar samt en fullserviceverkstad med möjlighet för både service och reparationer av Hyundai. Det finns också nära tillgång till skadeverkstad - om olyckan skulle vara framme.

Välkommen in till oss för din bästa Hyundai-affär någonsin!

Murmästarvägen 17-19 i Sätra | 0775-50 50 60


KONA

KONA - en helt ny SUV-upplevelse

Kompromissa varken med design, komfort eller funktion

Med nya KONA sätter Hyundai verkligen tonen i klassen för kompakta SUV:ar. Med självsäker design som utmärker sig i trafiken och vardagslyx i finesser såsom moderna uppkopplingsmöjligheter med Apple CarPlay™, förstklassiga från amerikanska ljudanläggningar från KRELL och skarp head-up display för att ytterligare hjälpa föraren att ha en skarp blick på vägen har man tagit fram en modell som säkerligen kommer att bli en favorit i klassen för svenska folket.

Bygg din bil tillsammans med våra säljare på Hyundai Center Stockholm och se till att vara en av de första KONA-förarna på våra vägar.

Hyundai KONA lämnar ingen oberörd med sin självsäkra design. Den djärva kaskadgrillen och den kontrastrika karossen signalerar att det här är en bil som inte rättar sig i ledet. Addera sedan möjligheten med att välja mellan hela tio olika exteriöra färger och fyra kontrastfärger för interiören så har du alla möjligheter att bygga ihop en bil som passar dig till punkt och pricka. Hur kommer din KONA att se ut?

Längs sidorna på bilen löper det smala konturlinjer i matt silverfärg. Dessa matchar de övre LED-lamporna. Diamantslipade aluminiumfälgar förstärker det redan starka uttrycket.

De övre LED-lamporna är också del i det unika utseendet hos Hyundai KONA. De smala övre lamporna ger bilen sin distinkta profil under dagtid och ger tillsammans med huvudljuset i full-LED både ett coolt utseende och säker nattkörning.

En annan detalj som används till den säkra körningen är Hyunda KONA:s kristallklara head-up display. Med denna får du varningsmeddelanden och information om hastighet och navigation mitt i ditt synfält.

Självklart har Hyundai KONA också all den aktiva säkerhet som du kommit att kunna förvänta dig ifrån Hyundais familjebilar. Detta inkluderar bland annat: autobroms med fotgängardetektering, döda-vinkeln-varning med filbytesassistans, backvarning för korsande trafik, filhållningsassistans, helljusassistans, trötthetsvarnare, intelligent hastighetsvarnare samt adaptiv farthållare.

Med den adaptiva farthållaren kan du, för ökad säkerhet, hålla ett bestämt avstånd till fordonet framför. Bilen gör automatiska inbromsningar och fartökningar upp till en förutbestämd hastighet - allt enligt rådande trafikförhållanden. I bilköer upprätthålls det bestämda avståndet efter att bilen blir stillastående. Motorn startas sedan om när framåtrörelse upptäcks hos fordon framför och föraren lätt trycker till gaspedalen.

Att bilen är utrustad med Lane Following Assist (LFA) innebär att den automatiskt anpassar styrningen så att den kör i mitten av filen. När den är aktiverad justeras bilens placering i hastigheter från 0 till 150 km/h både på motorvägar och i stadstrafik.Inuti bilen kommer du att trivas. Här samsas moderna finesser Apple CarPlay, trådlös laddning för din mobiltelefon med ljudanläggningar från världskända KRELL tillsammans med god sittkomfort och ett flexibelt lastutrymme.

Ta del av smidig uppkoppling och innovativ teknologi som gör livet enklare. Med Apple CarPlay™ kan du koppla upp din telefon för att ringa samtal, streama musik och använda olika navigationsappar på skärmen. Behöver du ladda din mobil under tiden den är uppkopplad mot Apple CarPlay™? Inga problem, lägg bara din Qi-kompatibla smartphone på laddplattan och se telefonen laddas upp trådlöst.

Men Hyundai KONA är som sagt inte bara iögonfallande design och smarta tekniska funktioner. Bilen är också gjord utvecklad för att fungera i vardagen. Därför förvandlar du snabbt och enkelt bagageutrymet från 361 liter upp till 1143 liter genom att fälla sätena. Perfekt för både veckohandlingarna och utflykten till golfbanan eller skidbacken.

För att fungera till alla olika ändamål så erbjuds Hyundai KONA också med fyra olika motoralternativ (två bensin- och två dieselmotorer), manuell- eller automatisk växelåda samt med två- eller fyrhjulsdrift. Samtliga av dessa givetvis med en låg bränsleförbrukning och så liten miljöpåverkan som möjligt.

Nu har vi nämnt bilens design vid flertalet gånger, men vi vil också stolt poängtera att Hyundai KONA vunnit flertalet stora designpriser, däribland Red Dot Award 2018, internationell seger i iF Design Award 2018 samt International Design Excellence Award av Industrial Designers Society of America.

Ta chansen at beställa din nya Hyundai KONA före alla andra!

Kontakta oss på Hyundai Center Stockholm medan bilar fortfarande finns för lite snabbare leverans.

Beställ din KONA nu.

Klicka här