Hyundai Center Stockholm är sedan 2017 Stockholms självklara Hyundai-anläggning med vår bas i Sätra.

Vi har här en helt nyrenoverad anläggning med försäljning av nya och begagnade bilar samt en fullserviceverkstad med möjlighet för både service och reparationer av Hyundai. Det finns också nära tillgång till skadeverkstad - om olyckan skulle vara framme.

Välkommen in till oss för din bästa Hyundai-affär någonsin!

Murmästarvägen 17-19 i Sätra | 0775-50 50 60


KONA electric

KONA - en helt ny SUV-upplevelse

"Att Hyundai Kona electric gick över 40 mil på en laddning, vid verklig körning. Snacka om ögonöppnare för resten av branschen!"

Så skriver John Argelander, redaktionschef på Auto Motor & Sport, om nya Hyundai KONA Electric. Men vi vill inte nöja oss med att bara öppna ögonen för branschen, utan också för hela svenska folket.

Här har du en elbil i klassen för kompakta SUV:ar, som levererar körsträcka långt över vad som var möjligt för bara något år sedan.

Välj mellan två olika storlekar av batteripaket, baserat på era behov – 39 kWh eller 64 kWh.

Hyundai KONA electric 39 kWh
Vår KONA electric 39 kWh har ett kraftfullt batteri som tar dig upp till 289 km på en enda laddning. Tillsammans med den starka motorn på 135 hästkrafter klarar bilen vardagens alla utmaningar.

KONA electric 39 kWh finns tillgänglig med utrustningspaketet Trend. Med en 7" mediaskärm med Apple CarPlay samt aktiva säkerhetsfunktioner blir körningen både bekväm och säker.
Pris från 359 900 kr*

Hyundai KONA electric 64kWh
Vill du kunna köra riktigt långt? Då är KONA electric 64 kWh bilen för dig! Kör upp till 449 km med en motor på 204 hästkrafter - för maximal körglädje längs hela sträckan.

Välj mellan versionerna Trend eller Premium. Med Trend får du bland annat 17" lättmetallfälgar och aktiva säkerhetsfunktioner. I Premium ingår allt från Trend, samt funktioner som navigationssystem med 8" mediaskärm, LED-strålkastare och vår helt nya head-up display.
Pris från 409 900 kr*

*Priser innan avdragen miljöpremie

Förutom den långa körsträckan och möjligheten att välja mellan olika batteripaket så är det mycket som KONA electric delar med vanliga KONA. Design som utmärker sig i trafiken och vardagslyx i finesser såsom moderna uppkopplingsmöjligheter med Apple CarPlay™, förstklassiga från amerikanska ljudanläggningar från KRELL och skarp head-up display för att ytterligare hjälpa föraren att ha en skarp blick på vägen.

Hyundai KONA electric lämnar ingen oberörd med sin självsäkra design. Den kontrastrika karossen signalerar att det här är en bil som inte rättar sig i ledet. Addera sedan möjligheten med att välja mellan hela sju olika exteriöra färger och kontrasterande färg på bilens tak du alla möjligheter att bygga ihop en bil som passar dig till punkt och pricka. Hur kommer din KONA att se ut?

Självklart har Hyundai KONA också all den aktiva säkerhet som du kommit att kunna förvänta dig ifrån Hyundais familjebilar. Detta inkluderar bland annat: autobroms med fotgängardetektering, döda-vinkeln-varning med filbytesassistans, backvarning för korsande trafik, filhållningsassistans, helljusassistans, trötthetsvarnare, intelligent hastighetsvarnare samt adaptiv farthållare.

På KONA electric används smarta sensorer med radarteknik för att automatiskt kontrollera nivån av bromskraftåtervinningen, genom att den reagerar på trafiken framför. Den känner även av om bilen exempelvis kör i upp- eller nedförsbacke och anpassar sig därefter, så att bromsningen optimeras för att få ut så mycket som möjligt av bromskraftsåtervinningen. På så sätt kan KONA electric hålla en stabilare laddningsnivå. Även föraren kan enkelt justera nivån på den via paddlar bakom ratten.

Allt du behöver är tillgängligt inom räckhåll - växla enkelt mellan körläge, neutral, backning och parkering via knapparna som är bekvämt belägna i mittkonsolen. Där styr du även den eldrivna parkeringsbromsen. Mittkonsolen med växelväljaren är den största interiöra skillnaden mellan KONA electric och KONA.

Den förnyade 7-tums digitala instrumentgruppen i KONA electric indikerar körläge samt övervakar noggrant energiflödet och batterinivån. En blick på instrumentgruppen är allt som krävs för att se hur din körteknik påverkar räckvidden.

Ta chansen at beställa din nya Hyundai KONA electric före alla andra!

Kontakta oss på Hyundai Center Stockholm redan idag.

Beställ din KONA nu.

Klicka här