Våra kampanjer.

Kampanj, erbjudande, deal of a lifetime - kärt barn har många namn. Det som alla bilar, delar eller serviceerbjudanden på denna sida har gemensamt är att de är prissatta för att du ska kunna göra en riktigt bra affär. Så välj och vraka nedan, och tveka inte att kontakta oss om det är något som är intressant, eller om du har någon ytterligare fråga.

Helt nya Hyundai Tucson

Från 209 900 kr
TPL:NAME

Favoriten Tucson har uppdaterats! Med detaljer som kaskadgrill, slankare karosslinjer och ny fälgdesign är bilen nu ännu snyggare och sportigare.

Läs mer Kontakta oss

Förhandsboka nya Hyundai KONA electric

fr. 359 900 kr
TPL:NAME

Nya Hyundai KONA Electric går upp till 449 km på en laddning, finns med två olika batteristorlekar och är den första eldrivna kompakt-SUV:en på marknaden. Att den lånar sin iögonfallande design av vanliga KONA gör så klart inte saken sämre! Välkommen in att testa framtidens elbil!

Läs mer Kontakta oss

Nya Hyundai i10

Från 99 900 kr!
TPL:NAME

Den bästa av minibilar - Nya Hyundai i10. Just nu dessutom till ett otroligt starkt kampanjpris. Kompakt utsida för smidig stadskörning - rymlig insida för ökad komfort och givetvis också tryggheten i moderna säkerhetsfunktioner.

Läs mer Kontakta oss