Våra kampanjer.

Kampanj, erbjudande, deal of a lifetime - kärt barn har många namn. Det som alla bilar, delar eller serviceerbjudanden på denna sida har gemensamt är att de är prissatta för att du ska kunna göra en riktigt bra affär. Så välj och vraka nedan, och tveka inte att kontakta oss om det är något som är intressant, eller om du har någon ytterligare fråga.

Helt nya Hyundai Tucson

Från 209 900 kr
TPL:NAME

Favoriten Tucson har uppdaterats! Med detaljer som kaskadgrill, slankare karosslinjer och ny fälgdesign är bilen nu ännu snyggare och sportigare.

Läs mer Kontakta oss

Kampanjpriser på Originalservice!

fr. 1 895 kr
TPL:NAME

Vi servar alltid din bil enligt tillverkarens alla föreskrifter - just nu gör vi det dessutom till extra bra priser! Från 1 895 kr för Originalservice 6+ och rabatterade priser för Originalservice.

Läs mer Kontakta oss

Hyundai Center Stockholm Privatleasing

fr. 2 699 kr/mån
TPL:NAME

Bara hos Hyundai Center Stockholm har du möjlighet att teckna privatleasing på ett par av våra allra mest populära modeller. Välj mellan i30 Kombi, nya KONA samt nya Tucson. Priserna börjar från 2 699 kr/mån och då ingår alltid serviceavtal och 1 500 mil per år.

Läs mer Kontakta oss

Förhandsboka nya Hyundai KONA electric

fr. 359 900 kr
TPL:NAME

Nya Hyundai KONA Electric går upp till 449 km på en laddning, finns med två olika batteristorlekar och är den första eldrivna kompakt-SUV:en på marknaden. Att den lånar sin iögonfallande design av vanliga KONA gör så klart inte saken sämre! Välkommen in att testa framtidens elbil!

Läs mer Kontakta oss

Nya Hyundai i10

Från 99 900 kr!
TPL:NAME

Den bästa av minibilar - Nya Hyundai i10. Just nu dessutom till ett otroligt starkt kampanjpris. Kompakt utsida för smidig stadskörning - rymlig insida för ökad komfort och givetvis också tryggheten i moderna säkerhetsfunktioner.

Läs mer Kontakta oss