Om Hyundai Center Stockholm.

Vi på Hyundai Center Stockholm har som uttalat mål att vara den självklara Hyundai-anläggningen i Stockholm. Detta tror vi att vi kommer att uppnå genom en hög nivå på kundservice och ett arbete där vi löser ett behov åt dig som kund - oavsett om ni besöker vår verkstad eller vår försäljning.
I och med att vi valt att endast fokusera på ett bilmärke, Hyundai, så har vi en stor kunskap inom detta. Kvalitet som står för kunskap och engagemang förenat med erfarenhet och kompetens är grundstenarna i vår affärsidé.

Vår anläggning i Sätra är en fullserviceanläggning där vi tillhandahåller både försäljning av nya och begagnade bilar (person- och transportbilar), verkstad samt reservdelsförsäljning. Vi har även nära kontakt med en skadeverkstad i området och kan vara behjälplig även vid detta typ av frågor.

Eftersom vi tror på ett hållbart bilanvändande och har ett starkt eget miljöarbete så pratar vi gärna om Hyundais smarta IONIQ-serie, med både hybrider, plugin-hybrider och elbilar i sortimentet.

Hyundai Center Stockholm grundades 2017 och är en del av MM Group - en företagsgrupp med Mobility Motors Sweden AB i spetsen.