Jobba hos oss


Vi söker Bilmekaniker

Vill du bli en i vårt team? Vi är en nyetablerad Hyundai anläggning belägen i södra Stockholm. Vi söker en mekaniker som vill utvecklas med oss och bygga Sveriges trevligaste arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som bilmekaniker får du arbeta med bland annat Underhållsservice och reparationer såsom byte av bromsar och lampor etc. Vi ser gärna att du har erfarenhet av diagnos samt felsökning.

Din Profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service samt erfarenhet av att arbeta som mekaniker. Du har en fordonsteknisk utbildning och ett stort intresse för branschen. Avgörande för att klara detta arbete är en positiv inställning, viljan att göra ett bra jobb samt din förmåga att lära dig. Som person är du flexibel, självgående och stresstålig. Du bör också vara noggrann och skötsam. Genom ditt brinnande intresse för fordon och mekanik är du motiverad och målinriktad med siktet inställt på att bli en ännu bättre mekaniker. Du har ett praktiskt handlag samt yrkes- eller praktikerfarenhet av fordon.

B -körkort är ett krav.

Intervjuer kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.


Ansökan mailas till Henry Van Niekerk, Platschef


Vi söker Bilförsäljare

Vi växer och utökar vår säljstyrka! 
Inför kommande period med många stora lanseringar av nya bilmodeller från Hyundai passar vi på att utöka försäljningsavdelningen.

Vem söker vi?

Du får inte vara rädd att kavla upp ärmarna och ta ansvar för din försäljning. Att vara bilförsäljare handlar inte längre enbart om att ”sitta och vänta” på kunden, utan man behöver aktivera sig för att saker ska ske.
Av den anledningen ser vi det som positivt om du har goda resultat från tidigare försäljning annan än just bilförsäljning. Det kan vara t.ex. som telefonförsäljare, mötesinbokare eller liknande.
Det viktiga är att det finns ett driv kring att ta affären i mål, samtidigt som du ser en vikt i att skapa långsiktiga kundrelationer. Just vår kundhantering är ett område vi ser som extra viktigt, eftersom vi där kan särskilja oss mot våra konkurrenter.
Självklart är det också viktigt att du är ordningsam, kan hålla reda på aktuella kampanjer samt att du har möjlighet att samarbeta med andra i vår tajta gäng.

Vad erbjuder vi?

Relativt fritt arbete med stor möjlighet att själv påverka din egen situation.
Försäljning av bilar från en populär tillverkare med många intressanta modellanseringar i närtid.
Del i ett glatt gäng som har högt i tak och alltid arbetar framåt.


Ansökan mailas till Henry Van Niekerk, Platschef