Jobba hos oss


SERVICERÅDGIVARE

Till vår serviceverkstad söker vi nu en servicerådgivare som kommer att vara företagets ansikte utåt mot våra verkstadskunder.
Är det du – tveka inte att söka!


Dina arbetsuppgifter
Om du trivs med att träffa kunder och ge service i världsklass är detta ett jobb för dig. Som servicerådgivare ansvarar du för kontakten med verkstadens kunder genom hela processen. Du bokar och planerar jobb till mekanikerna, tar emot- och lämnar ut bilar, upprättar kostnadskalkyler och vägleder kunder i tekniska frågor.

Du hanterar även telefon, garantifrågor samt fakturering. Med dator som ditt främsta arbetsverktyg och din sociala förmåga, ser du till att kunden får ett proffsigt bemötande och en trygg överlämning av sitt fordon.

Din profil
För att matcha rollen har du tidigare erfarenhet från en kundorienterad roll i service/bilbranschen. Viktigt för rollen är att du är service- och kvalitetsmedveten samt en positiv och social person som trivs med många kontaktytor, både internt och externt.
Du tycker om att arbeta i ett högt tempo när det är mycket att göra och har lätt att hantera olika typer av kunder.
En särskild merit är om du har tidigare erfarenhet av affärssystemet KOBRA.
Likt oss andra är du en prestigelös kollega som gillar att hjälpas åt och ha kul på jobbet.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag som ständigt strävar efter kvalité och gemenskap.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.


Ansökan
Skicka din ansökan via mejl direkt till servicechef, Magnus Eriksson.

Ansökan ska vara inne senast 20/10, men tänk på att tjänsten kan tillsättas innan detta om vi hittar rätt person.