Bilnyheter du inte vill missa

Tillbaka

Hyundai laddar inför EM med GO! bilar

Hyundai är officiell bilpartner till UEFA och inför sommarens EURO 2016 så lanserar företaget kampanjbilarna GO! som är specialversioner av i10, i20 samt i30. Bilarna kommer säljas i ett begränsat antal, till ett förmånligt pris och företrädesvis i färgerna blått, vitt och rött som en hyllning till Frankrike som i år står som värdland för fotbolls-EM.

-Vi gör en stor satsning inför fotbolls-EM i Frankrike med specialversioner av våra uppskattade modeller Hyundai i10, i20 och i30, säger Roland Bägén, Marknadschef på Hyundai. Med en mängd extrautrustning har vi skapat modellerna ”GO!” som lanseras den 23 april över hela Sverige.

Med stilrena blåa och vita inredningsdetaljer, unika aluminiumfälgar och mörktonade rutor skiljer sig GO! kampanjbilarna visuellt från standardmodellerna. För en mer personlig touch kommer specialversionerna dessutom med invändiga designdetaljer som skapar en exklusiv interiör. Ett självklart val för kunder som söker en bil som utstrålar individualitet.

i10 GO!
Kommer med mörktonade bakrutor och en unik interiör där bland annat säten, den eluppvärmda ratten och växelspaksdamasken klätts med blå-vita kontrastsömmar.

Motoralternativet är den pigga, trecylindriga 1.0-motorn.

i20 GO!
Aluminiumfälgar i ny design, uppgraderade strålkastare och mörktonade bakrutor ger i20 GO! ett sportigt uttryck. Invändigt syns även här stilrena blå och vita detaljer i den exklusivt svarta inredningen. I den långa utrustningslistan finns bland annat navigationssystem och backkamera.

i30 GO!
Både 5-dörrars och kombi har en modern exteriör med LED-ljus både fram och bak, premiumgrill och lättmetallfälgar. Interiören är hämtad från i30 Turbo och kompletterad med de blå-vita kontrastdetaljerna som är utmärkande för GO!.
Motoralternativet är en 1.6 liters GDI-motor där valet står mellan manuell växellåda eller automatisk 7-växlad dubbelkopplingslåda.

För fullständig prislista och mer teknisk information om GO! kampanjbilarna klicka här.