Bilnyheter du inte vill missa

Tillbaka

Ny försäljningschef på Hyundai Sverige

Hyundai Sverige förstärker ledningsgruppen och rekryterar Michael Lönnerö som försäljningschef. Michael tillträdde sin position den 17 augusti och rekryteringen är ett viktigt steg i företagets långsiktiga tillväxt- och utvecklingsstrategi.

Han kommer närmast från rollen som försäljningsdirektör inom Toyota Autogruppen där han bland annat ansvarade för fem anläggningar och hade omfattande försäljnings-, affärs- samt resultatansvar. Michael har gedigen erfarenhet av affärsutveckling samt värdefull kunskap från bilindustrin, såväl från att ha haft flera ledande befattningar inom Toyotakoncernen, att ha drivit ett eget bilföretag och från att ha varit ansvarig för att utveckla motorcykelförsäljning vid BMW Group.

-Jag är förväntansfull och enormt laddad inför denna utmaning. Inte minst med anledning av rådande marknadssituation i vilken Hyundai nu spänner musklerna och visar med flera mycket konkurrenskraftiga lanseringar att vi på allvar blir att räkna med. Tillsammans med en mycket kompetent och erfaren återförsäljarkår är jag övertygad om att Hyundai i Sverige går en lyckosam och positiv utveckling tillmötes, säger Michael Lönnerö, Försäljningschef på Hyundai Bilar AB.

Michael är född och uppvuxen i Luleå. Han har en ekonomexamen från Handelshögskolan vid Umeå universitet.

För mer information, vänligen kontakta:

Fanny Lindquist
Tf. PR- och informationschef Hyundai Bilar AB
+46-761-00 14 83
Fanny.lindquist@hyundai.se