Bilnyheter du inte vill missa

Tillbaka

Premiär för nya demofilmer med David Sundin

Idag är det premiär för Hyundais nya demofilmer med komikern David Sundin och skådespelaren Anders Sahlman i spetsen. Filmerna kommer i ett ”topp-fem”-format där fokus ligger på Hyundais bilar men också på mer generella filmer om bland annat privatleasing genom företaget.

Hyundai har under 2015 satsat stort på egenproducerat material i Sverige. Företaget har bland annat lanserat en egen podcast "Vätgaspodden", en U21-dokumentär, samt varit värd för fotbollsstudion EuroTalk under U21-EM. Nu lanserar företaget sex nya demofilmer där komikern David Sundin och skådespelaren Anders Sahlman åter igen iklär sig rollerna som återförsäljare av Hyundai-bilar. David spelar en mer okunnig men viljestark säljare, medan Anders spelar experten.

Filmerna kommer i ett ”topp-fem”-format där fokus ligger på Hyundais breda bilsortiment men också på att ge tittaren en generell introduktion till bland annat privatleasing eller fördelar med Hyundaikortet.

Det är Calle Schulman på reklambyrån Top Hat som har skrivit manus till filmerna, och Bizkit Havas som står bakom struktur och format. Uppdraget var att skapa informativa filmer med en tvist av humor. Ytterligare sex filmer kommer att produceras och lanseras under året.

Se Hyundais nya demofilmer:

Topp 5 - Hyundai i30
Topp 5 - Hyundai i40 Kombi
Topp 5 - Hyundai ix35 Fuel Cell
Topp 5 - Supersköna anledningar till Privatleasing by HyundaI
Topp 5 - Bästa kortet är Hyundaikortet
Topp 5 - Anledningar till att serva hos en riktig Hyundaiverkstad